Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivitetty 14.6.2019

Tulevat ajot päivitetty

Lauantaina 4.5.2019 Keitele-museo suoritti historiallisen puhelun Virve puhelimella.

Tästä katsomaan

Sunnuntaina 16.6 veturitallilla on väkeä.Olemme paikalla 12.00-16.00 välisenä aikana.

Keitele-museo oy

Keitele-museo oy on ensimmäinen yksityinen operaattori Suomen rataverkolla. Museo hankkii ja kunnostaa vanhaa rautatiekalustoa käyttökuntoon.Museo on liikennöinyt vuodesta 1988. Museo liikennöi tilauksesta koko Suomessa. Toimimme pääosin lumettomana aikana. Toimipaikkamme ja kalustovarikkomme sijaitsevat Suolahden Wanhalla Asemalla veturitalleilla ja ratapihalla.Toimimme vapaaehtois voimin.Jos haluat mukaan niin käy ilmoittautumassa mukaan museon toimintaan sivulta löytyvästä linkistä.

Kuvagalleria