Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivitetty 4.12.2017

4.12 Lättähattu siirrety Jyväskylään huoltotöiden takia.

Jouluretki Tuuriin ja Ähtärin eläinpuistoon 2.12 on ajettu.Kiitoksia kaikille matkaan osallistuneille matkustajille ja talkoolaisille.Tämä oli vuoden viimeinen yleisöajo.Kannattaa seurata mitä tapahtuu emme me talviunille mene.Kiitos ja kumarrus.

Tulevat ajot päivitetty.

Meistä puhutaan päivitetty

Keitele-museo oy

Keitele-museo oy on toiminnallinen museo, joka hankkii ja kunnostaa vanhaa rautatiekalustoa käyttökuntoon.Museo on liikennöinyt vuodesta 1988. Museo liikennöi tilauksesta koko Suomessa. Toimimme pääosin lumettomana aikana. Toimipaikkamme ja kalustovarikkomme sijaitsevat Suolahden Wanhalla Asemalla veturitalleilla ja ratapihalla.Toimimme vapaaehtois voimin.Jos haluat mukaan niin käy ilmoittautumassa mukaan museon toimintaan sivulta löytyvästä linkistä.

Olemme myös sosiaalisessa mediassa