Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivitetty 15.12.2018

Kuvia tapahtumista ja Youtube videoita päivitetty.

Museon väki oli 14.12 Trafissa järjestetyssä tapaamisessa muiden museotoimioiden kanssa.

Vielä ehtii tilata myytäviä tuotteita pukin konttiin.

Keitele-museon väki alkaa valmistautumaan jouluun.Kannattaa seurailla mitä talven aikana keksitään.

Keitele-museo oy

Keitele-museo oy on ensimmäinen yksityinen operaattori Suomen rataverkolla. Museo hankkii ja kunnostaa vanhaa rautatiekalustoa käyttökuntoon.Museo on liikennöinyt vuodesta 1988. Museo liikennöi tilauksesta koko Suomessa. Toimimme pääosin lumettomana aikana. Toimipaikkamme ja kalustovarikkomme sijaitsevat Suolahden Wanhalla Asemalla veturitalleilla ja ratapihalla.Toimimme vapaaehtois voimin.Jos haluat mukaan niin käy ilmoittautumassa mukaan museon toimintaan sivulta löytyvästä linkistä.

Olemme myös sosiaalisessa mediassa